dijous, 16 de febrer de 2012

Calçotada Marmellar 2012


A aquestes alçades ja sabeu tots que heu de complir amb la calçotada a Marmellar. Enguany el 25 de març. Un costum i ritual, alhora.

Com ja és habitual, aquest cop també s'ha confeccionat el cartell commemoratiu. Sense en Tàpies, però tenim la Pilar. Ella, la Pilar, amarada d'actualitat, ha sabut interpretar la crisi amb una finesa que no se m'ha fet difícil de copsar. Un calçot, no més. Segur que si us ho pregunto hi trobareu un munt d'interpretacions. Aquesta és, exclusivament, la meva. Jo que no hi entenc ni un borrall d'art però, això sí, m'hi esforço molt. Vosaltres també hi podeu dir la vostra però, si us plau, no em feu la conyeta de que està farcit de petits lacasitos.

Apa, encara no sé perquè em toca fer el pregó cada any però deixeu-me fer una recomanació final: aixequeu-vos ben d'hora, ben d'hora i arribareu a punt per tastar les famoses coques del Pla de Manlleu.

1 comentari:

antoni maria claret palmarola i creus ha dit...

En una conversa telefònica que he mantingut fa uns moments amb la Pilar, nega rotundament que siguin Lacasitos diu que són fragments de mosaic de Gaudí (coses d'artistes). Pobres queixals! Ara ja no sé què menjarem.