dilluns, 17 de maig de 2010

La tieta Pilar Creus celebra els 80 anys


Ahir diumenge vàrem celebrar amb la tieta Pilar Creus els seus 80 anys. Al migdia ja ho havien celebrat entre les residents amb un dinar especial i pastís. La tieta té un aspecte força saludable.
Ens hi vam presentar poc abans de les cinc i vàrem compartir un pastís de pa de pessic amb melmelada de maduixes i una beguda servida per les monges del convent en un ambient molt festiu i distès. En els tres quarts d'hora que hi fórem enraonàrem de molts temes del passat i de més anterior encara. Va ressaltar que la seva mare i també la nostra eren molt modernes en la seva època per fer portar a les seves filles unes faldilletes molt curtes. La hi vam posar al dia quan se li va explicar que abans s'escurçava per sota però ara es retalla per dalt. No va encaixar massa bé que l'Eulàlia no hagués portat el violí per alegrar la festa i la Mercè li va seguir reclamant un hàbit de regal com fillola que ho és. Sembla que no va anar a votar per la Diagonal i desconeixia que el Barça estava fent història, encara que les seves companyes n'estaven assabentades de que el Barça jugava a casa. En el comiat se li va prometre que si nosaltres encara vivíem aniríem a celebrar amb ella el seu centenari.
Si esteu interessats en els reportatges gràfics del dia cliqueu en els següents enllaços
fotos Mercè fotos Antoni

2 comentaris:

Eulàlia (Marulàlia) ha dit...

Altres anècdotes de l'agradable i celestial jornada, viscuda al convent:
Si ja heu vist les fotografies, haureu notat que l'Enric duia un jersei de color verd amb un dibuix, si més no, una mica més modern que el vestit de la Tieta Monja (tan reclamat per la Mercè... i del qual no sé què en farà, per cert!!) Al cap de molta estona de mirar-lo i remirar-lo (la tieta, s'entén), no va poder més i va exclamar "I tu aquí, què hi duus aquí? La mort?". Va ser un moment molt bo!! Hauríeu d'haver vist la cara del meu germà!!
(per cert, torno a insisitr-hi perquè és un tema que em té tota encuriosida. Mercè, de veritat: què en vols fer de l'hàbit de la teva tia? Per què aquest interès en reclamar-li? Per què tanta insistència? No et frena el fet que repetís diverses vegades que NO EN TÉ DE RECANVI??!! I no ho dic perquè em sembli malament que ella vagi pel convent sense hàbit... sinó, més aviat, perquè dubto que mai no hi vagi... i si no en té de recanvi... Bé, tant hi fa... el món és dels valents!!!)
Petoneeeeeeets per toooooots i toootes!!

mclaret ha dit...

Però Mercè, ja has pensat amb la talla? Et poses aquest hàbit i semblarà que duus una burka. Què dirà en Corbacho si et veu pel carrer?