dilluns, 23 de març de 2009

Teniu gana?


Tranquils que tot arriba. Un cop més amb la primavera torna la Calçotada de Marmellar i com sempre ho acompanyarem amb el romesco de la Montserrat, la carn a la brasa amb botifarres del Bages i les amanides. Però, creieu que me n'oblido? Nooo!! També el paspartú de l'Arboç i el cremat!.

Aquest any la Comissió de Festes està treballant de valent i en silenci. Com cal. La Pilar ens ha honorat amb el cartell de la Calçotada i la Mercè us proposa que us estudieu la rumba del calçot per animar una mica més la festa.

Tot això el proper dissabte dia 28 de març. No hi falteu!
(Els que pugeu amb altra gent intenteu contactar per quedar)
P.S. aquest any s'ha reduït la quantitat de Coca-Cola. De les 330 se n'eliminaran més de 300.
P.S. fins el 29 de març, si feu un clic en el títol Teniu gana? podreu escoltar la rumba del calçot.

2 comentaris:

mclaret ha dit...

QUIN DIBUIX MÉS XULI, M’ENCANTA !!!

DE LA RUMBA, QUE HE DE DIR, PORTA MOLTA MARXA...

A PARTIR D’AQUESTA NIT RÉS DE VEURE TV3 A CASA, TOTS EL MENJADOR A BALLAR I CANTAR PER PORTAR-LA BEN APRESA PER DISSABTE!!!

FINS DISSABTE!!!

PEPI

mclaret ha dit...

MOLTES FELICITATS a l'organització, la rumba genial i molt ben escollida per a l'ocasió, no sé si podrem portar-la memoritzada de tota manera ho intentarem....almenys el ritme el seguirem.

Felicitats Pilar per el cartell és genial i molt creatiu....ah i també et felicita el meu jefe que m'enxampa't amb els calçots en pantalla!!!!!! clar li he hagut de fer cinc cèntims de la teva biografia com a pintora i m'ha dit que ets molt creativa... noia ja no som només nosaltres la família que et mirem amb bons ulls.

Petons i fins dissabte!
Núria Bonada