dimecres, 18 de febrer de 2009

Les hem passades molt magres.

Del que us diré probablement no en sabeu res. Ara ja fa solet i tot torna a la calma però la realitat ha estat molt dura amb nosaltres.

Aquests dies de pluja han fet moltes malvestats en el nostre barri i sembla que les autoritats i els mitjans de comunicació prefereixen no parlar-ne. A TV3 els interessa més els gruixos de neu o l'estat dels embassaments que el que ens és més proper i abans ens passaran imatges d'Austràlia amb les seves inundacions i els seus focs que el que es cou a casa nostra. Si no recordo malament tan sols la Tasmanian TV n'oferí algunes imatges de les nostres penúries.

Us en fem cinc cèntims amb una foto d'avui mateix. Tot està més encalmat. Com a molt una mica de marejol amb àrees de maror. Els veïns decidírem construir un pont per traspassar la Diagonal per anar a cercar el vaporetto de les línies 6, 15, 33 i 34. Si haguéssim confiat amb els almogàvers de la Carmen encara hi seríem.

Ens preguntem qui ens pagarà la menorquina que vàrem haver de comprar-nos per anar al Bon Preu?. Això sí, tot té el seu aspecte positiu i el peix ens sortia de franc. Per als suspicaços hem de comentar que es va decidir en una reunió de l'AA.VV. que les barquetes anirien únicament pels laterals de la Diagonal.

Ho hem passat molt magre però gràcies a Déu la corda no ens ha volgut escanyar.

3 comentaris:

Josep Maria P.C. ha dit...

Home veure't a tu amb un llamàntol a la mà i segur que d'altres al sarró és per dir com ho fan els espanyols: a río revuelto ganancia de pescadores.

A TVGranollers sí que vau sortir, però sembla que a Barcelona com no us preocupeu per les comarques se us escapi que tenim bones televisions i sempre al corrent de les notícies.

Vam patir tant veient les imatges...!!

mclaret ha dit...

Es que com sempre estan amb l'handbol del BM Granollers i que si aquest any sí i també que guanyarem la Champions no penses que entremig puguin fer una notícia de la Capital.

Anònim ha dit...

I els problemes que he tingut per anar a la feina què?