diumenge, 22 de febrer de 2009

L' Scrooge (part primera)

Algú que em coneix una mica em va dir, quan va saber que jo faria d' Scrooge en un musical, que era un valent i un inconscient, per haver acceptat.
L' obra final no era molt llarga, ja que constava de 6 cançons, poc més de mitja hora, però tampoc era ni molt menys allò que em van explicar quan m'oferiren el paper.
Vaig acceptar cantar sol en un parell de cançons, només!, però la cosa es va anar complicant mica a mica, després de cada assaig, fins a demanar-me que jo representés, a més de cantar, el paper de l'avar Scrooge al llarg de tota l'obra. I a tot deia que sí, jo valent i inconscient...

M'ha costat molt pujar aquests vídeos (*) al blog perquè no m'hi veig, ni m'agrada el que veig, i com a molt puc escoltar les cançons de l'obra, que m'encanten, però veure'm a l'escenari, no puc!!!

I és que a mi m'agrada cantar, si cal alt perquè se senti, però sempre a la fila del darrere.

Més endevant hi haurà la segona part

(*) Gravats amb paciència i molta professionalitat per la Montserrat gran.

2 comentaris:

mclaret ha dit...

Probablement tampoc m'agradaria veure-m'hi però és una obra molt maca i ho vas fer molt bé. És per això que ho demanàvem que es publiqués al blog. Esperem la segona part!

Anònim ha dit...

Per fi t’has decidit, et felicito novament!! És cert que a mi també m’agrada cantar però, com tu dius, darrera. No em veig capaç d’una proesa com la teva. Espero pengis aviat el que falta de la teva actuació; lo millor! l’he vista i escoltat moltes vegades i no em cansa mai. Montserrat