dilluns, 25 d’agost de 2008

LA GUIMBADA

La Festa Major de Granollers dels Blancs i Blaus ja ha començat. I aquest any amb més emocions que mai, quan diumenge s' anunciï el guanyador, des del balcó de l ' Ajuntament...

Us animem a viure una de les festes més ben fetes del nostre país.

La Guimbada és una de les músiques de la festa, creada per gent d'aquí. És l' himne que es canta a l' inici i ens els moments més importants de les festes dels Blancs i Blaus.

El vídeo és d'ahir diumenge, en acabar el cercavila, en el que hi participen tots els grups de les colles que organitzen els diferents actes de la festa, i quan la colla guanyadora l'any passat (blaus) havia reptat a la dels blancs a tornar a competir aquest any per a ser el millors en l'organització dels actes festius i en les diverses competicions que hi ha (passada de rajoles, estirada de cordes, concurs de rajolers, etc.)

2 comentaris:

mclaret ha dit...

No m'acabo d'aclarir. La Pepi és indefinida? No li veig els colors. Això és com la convenció dels demòcrates? L'Obama què seria blanc o blau?

Josep Maria P.C. ha dit...

L'Aleix i una servidora, com suposadament l'Obama, blaus (currantes), la Paula i en Josep Maria blancs (els pijos de Granollers, tot i que companys del partit també ho són). Si voleu venir a veure-ho esteu convidats!!!! Son unes festes molt xules...
Petonets,
Pepi